NgeunaanUrang

Tianjin Wangtong Industri sareng Perdagangan Co., Ltd. Pabrik Kosmétik Lifen

Pabrik kosmétik Tianjin Wangtong sareng Perdagangan kosmétik Lifen ngawangun dina taun 1998, gaduh pangalaman langkung ti 20 taun dina ngahasilkeun kosmétik di dalam negeri. Kami gaduh sajarah panjang bisnis OEM / ODM Misi kami nyaéta ngantep konsumén urang tiasa nganggo kosmétik kami lega.

Pabrik kami parantos ngahasilkeun seueur kosmétik mérek anu béda di pasar domestik, sareng gaduh reputasi anu saé pikeun kualitas produk, kami parantos ngabantosan seueur mérek naék tina alit dugi ka ageung. Pabrik urang tiasa ngahasilkeun sagala jinis kosmétik numutkeun kabutuhan pelanggan.

Warta

news01
  • Upami kuring tiasa nyarankeun ngan ukur hiji produk perawatan kulit, kuring bakal nyarankeun Shea mentega tanpa ragu!

    Rupa-rupa ngabagjakeun sagala rupa épék produk perawatan kulit anu diusahakeun pisan, leres-leres mérek kalayan bédana harga anu jauh pisan ogé henteu ngagaduhan épék anu écés béda. Upami kuring ngan ukur nyarankeun hiji produk perawatan kulit, kuring bakal nyarankeun Shea butter tanpa ...

  • Produk Effet Saé

    Kumaha jalanna: Produk ieu jalan ku ngaduruk lemak, ningkatkeun suplai getih, ningkatkeun élastisitas ligamén. Bahan-bahan: Ekstrak Daun Camellia Sinensis, Gliserin, Minyak Castor Hidrogenasi Peg-40, Minyak Castor Hidrogenasi Peg-60, Mentholum Cara ngagunakeun: Kanggo hasil anu paling saé ...

  • Tianjin Wangtong Industri Sareng Perdagangan Co., Ltd.

    Tianjin Wangtong Industri Sareng Perdagangan Co, Ltd. Pabrik Kosmétik Lifen parantos didamel dina taun 1998, gaduh pangalaman langkung ti 20 taun dina ngahasilkeun kosmétik, urang ngalakukeun produk OEM / ODM sareng gaduh SIMU merek urang sorangan di daérah perawatan kulit. Dina raraga ngabéréskeun réa pangecér leutik anu hoyong ngirit biaya sareng ...

news02
  • Upami kuring tiasa nyarankeun ngan ukur hiji produk perawatan kulit, kuring bakal nyarankeun Shea mentega tanpa ragu!

    Rupa-rupa ngabagjakeun sagala rupa épék produk perawatan kulit anu diusahakeun pisan, leres-leres mérek kalayan bédana harga anu jauh pisan ogé henteu ngagaduhan épék anu écés béda. Upami kuring ngan ukur nyarankeun hiji produk perawatan kulit, kuring bakal nyarankeun Shea butter tanpa ...

  • Produk Effet Saé

    Kumaha jalanna: Produk ieu jalan ku ngaduruk lemak, ningkatkeun suplai getih, ningkatkeun élastisitas ligamén. Bahan-bahan: Ekstrak Daun Camellia Sinensis, Gliserin, Minyak Castor Hidrogenasi Peg-40, Minyak Castor Hidrogenasi Peg-60, Mentholum Cara ngagunakeun: Kanggo hasil anu paling saé ...

  • Tianjin Wangtong Industri Sareng Perdagangan Co., Ltd.

    Tianjin Wangtong Industri Sareng Perdagangan Co, Ltd. Pabrik Kosmétik Lifen parantos didamel dina taun 1998, gaduh pangalaman langkung ti 20 taun dina ngahasilkeun kosmétik, urang ngalakukeun produk OEM / ODM sareng gaduh SIMU merek urang sorangan di daérah perawatan kulit. Dina raraga ngabéréskeun réa pangecér leutik anu hoyong ngirit biaya sareng ...

Langkung Produk

company_subscribe_img