Tentang Kami

ef080c37e5e78dd6e20a5aee2352f45

Pabrik kosmétik Tianjin Wangtong sareng Perdagangan kosmétik Lifenanu ngawangun taun 1998, gaduh pangalaman langkung ti 20 taun dina ngahasilkeun kosmétik di dalam negeri. Kami gaduh sajarah panjang bisnis OEM / ODM Misi kami nyaéta ngantep konsumén urang tiasa nganggo kosmétik kami lega.

Pabrik kami parantos ngahasilkeun seueur kosmétik mérek anu béda di pasar domestik, sareng gaduh reputasi anu saé pikeun kualitas produk, kami parantos ngabantosan seueur mérek naék tina alit dugi ka ageung. Pabrik urang tiasa ngahasilkeun sagala jinis kosmétik numutkeun kabutuhan pelanggan.

Sareng ogé, pabrik kami ngenalkeun peralatan produksi high-end internasional, khusus dina sagala jinis pembuatan kosmétik, pamrosésan. Kami ngagaduhan bengkel purifikasi kelas Saratus rébu, tiasa mastikeun produk kami dihasilkeun dina lingkungan anu dimurnikeun.

photobank_(20)

Kami ngagaduhan pasilitas R&D TEAM JEUNG PERFECT fasilitas Sunda & D anu kuat. Master téknologi biokimia téknologi luhur, nanotéhnologi, téknologi osmotik, téknologi mikroemulsi kristal cair. Ayeuna urang ngagaduhan langkung ti 2000 jinis rumus déwasa, produk anu utamina aya hubunganana sareng perawatan wajah, perawatan awak.
Kiwari, persépsi parantos sepuh robih nalika harepan hirup terus ningkat sareng gaya hirup mekar. Hayu urang nganut gerakan pro-sepuh dina industri kageulisan anu ngabageakeun maka kanyataan sareng babarengan sareng éta, kaendahan sepuh langkung saé.

Tim R&D kami ngembangkeun séri kaamanan anu luhur, perméabilitas, nyerep anu langkung saé, pangaruh anu langkung jelas tina karakteristik rumusna, bahan-bahan kalebet ekstrak hérbal Cina, bahan baku impor, pikeun mastikeun produk anu cocog pikeun kulit sénsitip.
Désainer bungkusan anu saé, parangkat lunak komputer canggih, alat-alat hardware, pikeun nyayogikeun jasa konsultasi propésional, jasa propésional, reputasi anu hadé pikeun tujuan nyayogikeun palanggan kalayan produk anu pasti, sugema.

Sistem manajemén anu ketat pikeun mastikeun kualitas unggal prosés. Kalayan seueur insinyur sareng inspéktor kualitas, bubuka jalur produksi kosmétik kelas munggaran asing pikeun mastikeun produk anu saé.