Kalangkang panon

Pedaran pondok:

Bayangan panon mangrupikeun léngkah penting dina makeup biasa urang. Aya seueur warna kalangkang panon, sareng cara ngalukis kalangkang panon ogé rupa-rupa pisan. Kalangkang panon hésé pikeun pemula pikeun ngamimitian.


Detil Produk

Tanda Produk


detail_imgs01 detail_imgs02 detail_imgs03 detail_imgs04
Bayangan panon mangrupikeun léngkah penting dina makeup biasa urang. Aya seueur warna kalangkang panon, sareng cara ngalukis kalangkang panon ogé rupa-rupa pisan. Kalangkang panon hésé pikeun pemula pikeun ngamimitian.
Pamula pikeun nerapkeun gambar léngkah kalangkang panon.
Kumaha ngagambar kalangkang panon makeup unggal dinten
Léngkah 1: Nganggo sikat panon kalangkang ageung, oléskeun kalangkang dasar warna-warna dina stop kontak panon sareng sasapu kongkolak panon.
Milarian bayangan soca warna-panon atanapi matte anu henteu poék teuing.

detail_imgs01

Lengkah 2: anggo warna anu anjeun pikaresep pikeun jero dina tungtung panon, perhatoskeun sakedik kalikeun overlay, tapi ogé sababaraha kali ujung kongkolak panon, soca soca orok sajauh-jauhna pikeun nyingkahan warna mutiara kalangkang panon tiasa.

detail_imgs02

Léngkah 3: Larapkeun warna kalangkang panon sami sareng Léngkah 2 ku sikat detail kanggo ngadeukeutkeun handapeun soca.

detail_imgs03

Léngkah 4: tungtungna numutkeun kabiasaan sorangan dina sikat eyeliner dina maskara tiasa, moal ngagambar eyeliner orok henteu ngagambar kalangkang panon ogé mungkin, kalangkang panon makeup sadidinten sapertos kitu henteu saderhana pisan.

detail_imgs04

Pamula pikeun nerapkeun gambar léngkah kalangkang panon
Titik konci pikeun pamula ngagambar kalangkang soca anu saé nyaéta sababaraha kalangkang kalangkang panon. Matte kalangkang panon paling hésé pikeun overlay. Lapisan warna mutiara tiasa ngajantenkeun makeup panon langkung vertikal

detail_imgs05

Léngkah 1: bentuk alis anu parantos ngagambar numutkeun diri sorangan, pilih pulpén alis anu ngirimkeun warna pikeun ngagambar pigura alis anu saluyu sareng dirina.

detail_imgs06

Léngkah 2: Pilih dasar panyumput anu caket kana nada kulit anjeun pikeun nutupan cacad kongkolak panon.

detail_imgs07

Léngkah 3: Bubuk leupas pikeun nutupan cahaya soca, ieu tiasa ngajantenkeun riasan panon langkung awét, ulah makeup pusing.

detail_imgs08

Léngkah 4: Larapkeun kalangkang matte warna panon hideung ku sikat sareng oléskeun kana kongkolak panon salaku warna dasar. Larapkeun kalangkang handapeun soca panon.

detail_imgs09

Léngkah 5: sikat bayangan panon rata sedeng dina sirah sareng buntut soca, tempatna sigana henteu kedah ngalelep.

detail_imgs10

Léngkah 6: Sikat bayangan panon beureum anggur dina segitiga tukang panon teras langkung jero, langkung alit ti payun, tetep teu kedah samar.

detail_imgs11

Léngkah 7: Ramo anu kawasa deui. Lelepkeun kana bayangan panon emas sampanye sareng lebetkeun kana tengah soca anjeun.

detail_imgs12

Léngkah 8: pilih sikat sikat anu pusing anu cocog, wates tina panon kalangkang lieur bayangan tiasa.

detail_imgs13

Léngkah 9: Larapkeun bayangan panon emas sampanye deui, dab di tengah kongkolak panon anjeun.

detail_imgs14

Léngkah 10: gambar garis panon anu jero sareng luar anu alus, soca soca, makeup panon parantos digambar.

detail_imgs15


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk