Sérum perawatan Peunteun

  • Nicotinamide essence

    Intipati Nicotinamide

    Struktur molekul Niacinamide leutik pisan, usap kana raray tiasa gancang nyerep sareng dimangpaatkeun, anu ngandung komponén niasin, niasin tiasa ngamajukeun prosés héd sél melanin raray, ngagancangkeun sintésis kolagén wajah, sacara alami tiasa ngencarkeun kulit, ngabodasan sareng cerah.
  • Collagen Essence

    Hakekat Kolagén

    Hexapeptide mangrupikeun salah sahiji faktor mikrobiologis, anu aya dimana-mana dina sadaya bagian awak, sareng mangrupikeun zat aktif anu penting dina awak éta sorangan.
  • Anti Freckle Essence

    Intina Anti Freckle

    Intisari anu disingkirkeun henteu ngan ukur ngagaduhan pangaruh pemutihan kulit perawatan kaséhatan anu saé pisan, parantos ngamajukeun liang, sareng nambihan épéktip bubuk kolagén salian ti blén ...
  • Hyaluronic Acid Essence

    Hakekat Asam Hyaluronic

    Hakekat asam asam hyaluronic saleresna épék perawatan kulit relatif kuat, tiasa ngabantosan langkung saé pikeun ngajaga kulit, sareng éta ogé tiasa ningkatkeun standar fisiologi kulit, ningkatkeun nutrisi kulit, pikeun ngalancurkeun kerut ...
  • Face care serum essence