Perawatan raray

  • Aloe vera face toner

    Lidah buaya rai toner

    Lidah buaya ngandung polisakarida sareng rupa-rupa vitamin pikeun nutrisi anu hadé dina kulit manusa, nyéhatkeun bagian silang daun lidah buaya, pangaruh pemutihan.
  • Facial mask

    Topéng raray

    Masalah kulit anu disababkeun ku dehidrasi henteu saderhana kagaringan. Ampir unggal masalah kulit aya hubunganana sareng hidrasi sareng ingetan.
  • Face cleanser

    Beberesih rai

    Sakumaha urang terang, beberesih wajah asam amino mangrupikeun pembersih wajah anu umum, ngandung rupa-rupa bahan perawatan kulit, sacara efektif tiasa ngabersihkeun kulit wajah, ningkatkeun kaayaan kulit, ditampi pisan ku jalma.
  • Nicotinamide essence

    Intipati Nicotinamide

    Struktur molekul Niacinamide leutik pisan, usap kana raray tiasa gancang nyerep sareng dimangpaatkeun, anu ngandung komponén niasin, niasin tiasa ngamajukeun prosés héd sél melanin raray, ngagancangkeun sintésis kolagén wajah, sacara alami tiasa ngencarkeun kulit, ngabodasan sareng cerah.
  • Tone up cream

    Nada nepi krim

    Bubuk bodas, henteu ngaraheutkeun kulit, langkung seueur dianggo dina noél cahaya, kosmétik, tiasa dianggo salaku tabir surya fisik ...
  • Collagen Essence

    Hakekat Kolagén

    Hexapeptide mangrupikeun salah sahiji faktor mikrobiologis, anu aya dimana-mana dina sadaya bagian awak, sareng mangrupikeun zat aktif anu penting dina awak éta sorangan.
  • Anti Freckle Essence

    Intina Anti Freckle

    Intisari anu disingkirkeun henteu ngan ukur ngagaduhan pangaruh pemutihan kulit perawatan kaséhatan anu saé pisan, parantos ngamajukeun liang, sareng nambihan épéktip bubuk kolagén salian ti blén ...
  • Hyaluronic Acid Essence

    Hakekat Asam Hyaluronic

    Hakekat asam asam hyaluronic saleresna épék perawatan kulit relatif kuat, tiasa ngabantosan langkung saé pikeun ngajaga kulit, sareng éta ogé tiasa ningkatkeun standar fisiologi kulit, ningkatkeun nutrisi kulit, pikeun ngalancurkeun kerut ...
  • Face care serum essence
  • Hyaluronic acid face toner

    Toner raray asam Hyaluronic

    Kurangna cai tina kulit bakal ngakibatkeun kisut sareng sepuh kulit. Pikeun perawatan kulit, toner asam hyaluronic mangrupikeun produk kageulisan alami anu pelembab sareng hidrat, anu tiasa ngabodasan sareng ngaberesihan bintik-bintik.
  • Face cream

    Krim raray

    Dina raray, éta tiasa karaos yén éta ngahiji sareng kulit, ngajantenkeun kulit ngagurilap sareng caang, ngahudangkeun sél saré, ngajantenkeun kulit pinuh ku vitalitas sareng élastisitas, ogé sacara efektif tiasa nolak tumuh kisut, ngahambat produksi melanin , nyegah poék sareng freckles, sareng mingpin kulit anu caang sareng jelas kalayan raos transparansi.
  • Cold compress

    Kompres tiis

    Kompres tiis médis tiasa ngajantenkeun panyempitan kapiler lokal, ngagentos kamacetan lokal, ngirangan kapekaan tina ujung saraf sareng ngagentos nyeri, niiskeun sareng ngirangan muriang, ngirangan aliran getih lokal, nyegah peradangan sareng difusi purulén.