Krim raray

  • Tone up cream

    Nada nepi krim

    Bubuk bodas, henteu ngaraheutkeun kulit, langkung seueur dianggo dina noél cahaya, kosmétik, tiasa dianggo salaku tabir surya fisik ...
  • Face cream

    Krim raray

    Dina raray, éta tiasa karaos yén éta ngahiji sareng kulit, ngajantenkeun kulit ngagurilap sareng caang, ngahudangkeun sél saré, ngajantenkeun kulit pinuh ku vitalitas sareng élastisitas, ogé sacara efektif tiasa nolak tumuh kisut, ngahambat produksi melanin , nyegah poék sareng freckles, sareng mingpin kulit anu caang sareng jelas kalayan raos transparansi.