Face Roller Massager-02

Pedaran pondok:

Kristal pink biasana ngembangkeun cakra jantung, nguatkeun kaséhatan fungsi jantung sareng paru-paru. Tiasa bersantai tegangan, ngagentoskeun kaayaan anu gampang ambek, ngabantosan lebet jero haté, pamanggihan diri sareng ningkatkeun pamahaman. Crystal Pink, ku cahaya pink na anu hampang sareng pikaresepeun, tiasa ngabantosan ningkatkeun hubungan pribadi sareng ningkatkeun hubungan pribadi sareng bisnis.


Detil Produk

Tanda Produk

Kristal pink biasana ngembangkeun cakra jantung, nguatkeun kaséhatan fungsi jantung sareng paru-paru. Tiasa bersantai tegangan, ngagentoskeun kaayaan anu gampang ambek, ngabantosan lebet jero haté, pamanggihan diri sareng ningkatkeun pamahaman. Crystal Pink, ku cahaya pink na anu hampang sareng pikaresepeun, tiasa ngabantosan ningkatkeun hubungan pribadi sareng ningkatkeun hubungan pribadi sareng bisnis.
Unsur roller giok ngabantosan kulit pikeun ngajaga vitalitas, sahingga ngahontal pangaruh tina émutan kerut, tahan sepuh, pelangsingan wajah, pengetatan.
Roller jenis ieu dredging limfa otot area raray saatos kooperasi urut, ngajantenkeun kulit ngajaga ketat. Salaku tambahan pikeun pijet, perawatan kulit ogé tiasa nganggo roller pikeun ngagancangkeun nyerep, nalika anjeun kaluar tiasa nyandak kapsul intisari, sareng roller pijet kana intina.
Peran utama roller giok nyaéta ngamajukeun sirkulasi getih rai, masagi sistem limfa, ngabantosan metabolisme sél, ogé tiasa ngirangan pembengkakan, ningkatkeun rélaxasi kulit.
Nalika gesekan kulit bakal ngamajukeun sirkulasi limfa dina kulit, janten ngabantosan kulit pikeun ngahontal pangaruh raray ipis.
Tips: Sateuacan dipiara, damel padamelan anu bersih.
Anjeun tiasa ogé ngagunakeun cai haneut pikeun nyerep, ngalangkungan konduktivitas termal giok, nguatkeun sirkulasi getih. Produk pangropéa kolokasi nganggo, ogé tiasa nyerep produk perawatan anu langkung saé.
Salaku tambahan, éta ngagaduhan papan kerok anu cocog, salian ti masigit raray, ogé tiasa dianggo salaku ngikis panangan, ngagaduhan pangaruh mupus detoksifikasi beueus. Kanggo awéwé laktasi, éta ogé tiasa dianggo salaku alat galactagog pikeun ngirangan ngarareunah indung harta karun.
Ieu mangrupikeun produk tingkat harta karun, naha murid, padamel kantor, atanapi harta karun, cocog pisan.

sorotan:

Pamakéan roller jade, sareng kami nganggo alat-alat kageulisan anu sanésna sami, sateuacan nganggo panggunaan heula krim pijat atanapi produk minyak pijet dina kulit, ngirangan tarikan dina kulit.
Salajengna mimitian ti tempat clavicle, ti handap dugi ka luhur, laun ngalih kana gado sareng beuheung, numutkeun urutan jambatan irung, biwir, pipi, dahi, sareng tungtungna nguatkeun konci dina panon.
Nalika masagi, arah anu ngagulung ogé kedah ngajaga arah ka luhur sareng ka luar, narik raray supados henteu narik turun pikeun ngahasilkeun garis anu hadé.
Jade scraping board tiasa ngabantosan anjeun ngagaduhan raray ipis.
Sareng gampang dibabawa, iraha waé sareng dimana waé tiasa dianggo, linggih lami-lami tiasa di bawa kaluar pikeun ngurut beuheung sareng taktak, bersantai awak sareng pipikiran, ngantepkeun anjeun bébas ngaraosan pelesir fisik sareng méntal.
main_imgs01 main_imgs02 main_imgs03 main_imgs04 main_imgs05 main_imgs06 main_imgs07 main_imgs08 main_imgs09 main_imgs10 main_imgs11 main_imgs12 main_imgs13 main_imgs14 main_imgs15 main_imgs16 main_imgs17 main_imgs18

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk