Lem gél kuku semir

  • Glue polish nail gel

    Lem gél kuku semir

    GEL POLISH 5 Léngkah Pikeun Ngahias Ramo Anjeun sareng Asih lem minyak Kuku Anjeun pikeun nyingkahan masalah-masalah ieu: mesék, henteu gampang garing, daya tahan goréng, warna henteu leres Bahan 01. tiasa dilepas BATAS COAT Persisten henteu lepas landih Gampang pikeun leupas Dipaké sateuacan lem warna, nyegah kuku tina konéng, mesék sareng warping, sacara épéktip ningkatkeun teges sareng waktos anu awét. Pastikeun pikeun ngagosok kuku anjeun dugi ka teu aya titik anu ngeunteung. Beungeut saatos lampu caket sareng ...