Ngarawat biwir

  • Lip scrub

    Gosok lambey

    Naon kalungguhan lip scrub? Dina usum gugur, cuacana garing, sareng ogé henteu tiasa nyayogikeun kalembaban dina waktuna, biwir ogé gampang katingali garing, atanapi fenomena mesék, sareng nyucikeun kulit, henteu narik ku panangan, tapi anjeun tiasa nganggo produk pangénggalna, ngagosok biwir. Éta sacara épéktip tiasa ngaleungitkeun cutin kementerian labial.
  • Lip mask

    Topéng biwir

    Topeng biwir mangrupikeun "topéng", kaseueuran masker biwir kanggo bahan saderhana sareng lapisan beueus tina bahan fungsina, pelembab pelembab mangrupikeun tujuan ngagunakeun masker biwir, ngaleungitkeun cutin yuswa, nyayogikeun nutrisi kanggo biwir sareng luster, pigmentasi lambey luntur.