Lipstik

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Lipstik mangrupikeun kosmétik anu biasa dianggo pikeun awéwé dina kahirupan sadidinten. Naha anjeun terang kumaha nerapkeun lipstik? Ieu sababaraha cara nerapkeun lipstik.
metode
1. Kumaha cét lipstik ku sikat biwir:
Larapkeun lapisan lipstik sateuacan dilarapkeun supaya biwir anjeun tina mesék.
Upami budak awéwé anu biwir poék tiasa nerapkeun lapisan krim yayasan heula, oléskeun rata dina biwir pikeun nutupan panyumput ku ramo, sareng upami budak awéwé kalayan biwir hampang tiasa dilakukeun tanpa pondasi.
Gambar pensil biwir dina bentuk biwir anjeun, teras oléskeun lipstik anjeun pikeun nyiptakeun garis lipstik anu jelas anu nekenkeun warna lipstik anjeun.
2. biwir M:
Mimiti, celepkeun kapas tina kapas di sorotan teras lebetkeun hiji M dina biwir luhur pikeun ngagenclang ujung biwir sareng nyorot biwir M.
Lebetkeun ku sikat lip deui nyandak lipstik kalayan jinis "M" kanggo ngalakukeun sisi beulah kenca sareng katuhu, tempat manik lambe ngagambar titik luhur, tengah biwir dina sungut narik dugi ka tempat anu handap.
3. palapis kandel normal:
Ieu cara paling umum pikeun nerapkeun lipstik.
Lipstik umum ditonjok, urang nempatkeun ujung lipstik nepi, saderhana dua stroke di tengah lambé pikeun ngawangun bentuk V pikeun posisi.
Teras, ku sirah anu runcing anjeun ka handap, mimitian ti juru biwir anjeun sareng jalan nepi ka tengah tengah sungut anjeun pikeun ngaguratkeun ujung biwir luhur anjeun.
Teras lebur biwir handap sareng oléskeun sababaraha kali dugi biwirna jenuh rata.
4. Ngegel biwir anjeun:
Anggo bibir primér pikeun ngabodaskeun panyumput biwir sareng nutupan warna aslina.
Anggo sikat biwir kanggo neuleumkeun lipstik dina jero biwir anjeun. Anggo ramo pikeun nyebarkeun lipstik dina luar sungut anjeun. Larapkeun merata.
Trik pikeun nerapkeun lipstik ieu nyaéta ngarobah warna tina poék kana lampu ti jero ka luar.
Tungtungna, oléskeun lipstik kana bagian jero biwir anjeun pikeun ngencarkeun warna sungut anjeun.
Atanapi cara anu paling gampang nyaéta ngan saukur mésér lipstik dua warna!
5. Melu palapis:
Seueur lipstik ngagaleuh deui pikeun terang yén pangaruh tina hiji aplikasi henteu saé imajinasi, janten anjeun kedah nerapkeun metode tumpang tindihna supados lipstik anjeun katingali langkung saé.
Cara ieu paling saderhana, sapertos metode palapis kandel normal, oléskeun lipstik kana biwir, sareng akhirna larapkeun lapisan lipstik kana permukaan anu anjeun pikahoyong pangaruh ngajadikeun warna tina Blingbling
5. Non-iteuk metode palapis beureum:
Léngkah munggaran nyaéta cukup nerapkeun lapisan lipstik, teras sakedik komprési sungut anjeun ku jaringan. Candak sapotong jaringan, pasang kana biwir anjeun sareng celupkeun ku sikat biwir.
Ukur sababaraha bubuk sareng sikat kana biwir anjeun ku anduk kertas.
Ku cara éta lipstik moal nempel kana cangkir!

main_imgs04
detail_imgs01

detail_imgs02

detail_imgs03

 

detail_imgs10


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk