Lipstik

  • Lipstick

    Lipstik

    Lipstik mangrupikeun kosmétik anu biasa dianggo pikeun awéwé dina kahirupan sadidinten. Naha anjeun terang kumaha nerapkeun lipstik? Ieu sababaraha cara nerapkeun lipstik. cara 1. Kumaha cét lipstik ku sikat biwir: Larapkeun lapisan lipstik sateuacan dilarapkeun supaya biwir anjeun tetep teu dikupas. Upami budak awéwé anu biwir poék tiasa nerapkeun lapisan krim yayasan heula, oléskeun rata dina biwir pikeun nutupan panyumput ku ramo, sareng upami budak awéwé kalayan biwir hampang tiasa dilakukeun tanpa pondasi. Gambar pensil biwir dina bentukna ...