Produk makeup

  • Mascara

    Mascara

    Hoyong maksakeun nyalira tina akar soca, saatos klip bulu soca angger dina posisi akar soca, ngeluk lalaunan ka luhur deui, bagi 3 klip bagian anu biasana dicandak, sareng janten langkung caket kana buntut soca, nganggo diri langkung terang, henteu wajar. sanésna.
  • Lipstick

    Lipstik

    Lipstik mangrupikeun kosmétik anu biasa dianggo pikeun awéwé dina kahirupan sadidinten. Naha anjeun terang kumaha nerapkeun lipstik? Ieu sababaraha cara nerapkeun lipstik. cara 1. Kumaha cét lipstik ku sikat biwir: Larapkeun lapisan lipstik sateuacan dilarapkeun supaya biwir anjeun tetep teu dikupas. Upami budak awéwé anu biwir poék tiasa nerapkeun lapisan krim yayasan heula, oléskeun rata dina biwir pikeun nutupan panyumput ku ramo, sareng upami budak awéwé kalayan biwir hampang tiasa dilakukeun tanpa pondasi. Gambar pensil biwir dina bentukna ...
  • Eye shadow

    Kalangkang panon

    Bayangan panon mangrupikeun léngkah penting dina makeup biasa urang. Aya seueur warna kalangkang panon, sareng cara ngalukis kalangkang panon ogé rupa-rupa pisan. Kalangkang panon hésé pikeun pemula pikeun ngamimitian.
  • Liquid foundation

    Yayasan cair

    Langkung saé nyemprot makeup atanapi toner nganggo spons spons heula, kusabab bubuk garing puff bakal lungsur slag, sareng bakal ngabalikkeun kalembaban dina dasarna ngarah kana makeup handapna teuing garing;