Produk manikur

  • UV gel lamp

    Lampu gél UV

    Sensor infra red calakan: hurung ngan ukur nalika anjeun meryogikeunna, ngabebaskeun leungeun anjeun, muka sareng nutup ku mantengkeun aranjeunna
  • Nail art tool set

    Alat pakakas seni kuku

    Kuku sareng épék epidermis, kalayan kandel sabeulah melengkung, tiasa motong épidermis sareng kulit paéh tina panangan, sareng tiasa gampang motong sareng ngabersihan bagian anu henteu gampang dipotong, sapertos alur kuku.
  • Nail decorator

    Dékorator kuku

    Kustomisasi warna, percetakan LOGO, manufaktur kapang, pilihan bahan, desain gratis
  • Glue polish nail gel

    Lem gél kuku semir

    GEL POLISH 5 Léngkah Pikeun Ngahias Ramo Anjeun sareng Asih lem minyak Kuku Anjeun pikeun nyingkahan masalah-masalah ieu: mesék, henteu gampang garing, daya tahan goréng, warna henteu leres Bahan 01. tiasa dilepas BATAS COAT Persisten henteu lepas landih Gampang pikeun leupas Dipaké sateuacan lem warna, nyegah kuku tina konéng, mesék sareng warping, sacara épéktip ningkatkeun teges sareng waktos anu awét. Pastikeun pikeun ngagosok kuku anjeun dugi ka teu aya titik anu ngeunteung. Beungeut saatos lampu caket sareng ...