Mascara

Pedaran pondok:

Hoyong maksakeun nyalira tina akar soca, saatos klip bulu soca angger dina posisi akar soca, ngeluk lalaunan ka luhur deui, bagi 3 klip bagian anu biasana dicandak, sareng janten langkung caket kana buntut soca, nganggo diri langkung terang, henteu wajar. sanésna.


Detil Produk

Tanda Produk

Léngkah anu leres pikeun nerapkeun maskara
Alat / bahan baku
Curler bulu mata
Bulu panon kana krim

Métode / Prosedur

Léngkah 1: Bulu panon ngagulung.
Hoyong maksakeun nyalira tina akar soca, saatos klip bulu soca angger dina posisi akar soca, ngeluk lalaunan ka luhur deui, bagi 3 klip bagian anu biasana dicandak, sareng janten langkung caket kana buntut soca, nganggo diri langkung terang, henteu wajar. sanésna.
Hoyong ngaluyukeun radian tina soca anu pantes saurna, khususna dina panon sareng panon tungtung tungtung ieu, kedah tong hilap.
Lengkah 2: setting soca. Mimiti, alat soca listrik tos dipanaskeun, sareng teras saatos soca soca anu saé, éta bakal ditempatkeun dina akar sareng tengah soca, salami sakedik tetep salami 2-3 detik dina OK , anu tiasa ngajantenkeun soca anjeun langkung kriting sareng warped sareng ngajantenkeun radian na langkung awét.
Léngkah 3: Larapkeun basa maskara.
Kantun larapkeun lapisan ipis tina dasar bulu mata atanapi pelindung lash pikeun ngaleutikan karusakan tina bulu mata anjeun nalika prosés makeup.
Léngkah 4: Sikat bulu mata anjeun.
Mimiti, tingali ka handap pikeun ngalaan akar bulu mata anjeun sabisa-bisa, teras lebetkeun sirah sikat kana akar soca anjeun teras tahan éta dua dugi ka tilu detik. Teras tarik sirah sikat kana buntut soca anjeun. Ngadamel pangaluyuan sakedik nalika maskara anjeun masih garing, dugi ka wareg, sareng sikat bulu mata anjeun langkung kentel.
Léngkah 5: nekenkeun panon sareng buntut.
Cara na sateuacan cairan mascara teu acan garing, besmear konci sikat bulu mata tina tungtung soca, hoyong nganggo cara anu nunjukkeun radiasi ka bungkus, nekenkeun pangaruh soca tungtung soca nyaéta ngantepkeun panon katingal langkung ageung.
Nyisiran bulu mata engke, kedah sisir sisir ku soca hungkul tiasa, tiasa ngantepkeun soca soca lentong.
Léngkah 6: Sikat bulu mata anjeun.
Sikat handapeun bulu mata kedah ati-ati oh, pikeun nyobaan nempatkeun enteng leungeun, téknikna nyaéta ngocok lembut sareng nyorong sikat soca, anjeun tiasa nyikat bulu mata panjang sareng kandel sumping.
Catetan: upami bulu mata sikat sok sasalaman, panginten mésér anduk kertas, tutup sikat, janten anjeun tiasa nyingkahan kasalahan.

detail_imgs01 detail_imgs02 detail_imgs03 detail_imgs04 detail_imgs05


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami