Produk Effet Saé

Kumaha jalanna:

Produk ieu jalan ku ngaduruk lemak, ningkatkeun suplai getih, ningkatkeun élastisitas ligamén.

Bahan:

Ekstrak Daun Camellia Sinensis, Glycerin, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Mentholum

Kumaha cara ngagunakeun:

Kanggo hasil anu pangsaéna dilarapkeun sahenteuna dua kali sapoé sapertos kieu:

1.Mandian peuting kanggo nambihan suplai getih sareng ningkatkeun panyerepan.

2. Larapkeun krim dina beuteung, panangan, suku, anak sapi, punggung, sareng imbit sateuacan aya kagiatan fisik nganggo atanapi henteu nganggo bungkus awak. Larapkeun sajumlah krim anu saé sareng urut awak anjeun ku cara bunder sapanjang jarum jam sareng anticlockwise dugi kulit anjeun nyerep sapinuhna, jantenkeun pelangsing krim bahan aktif kana lapisan kulit gajih. Ngamajukeun dékomposisi sél lemak, ngagancangkeun ngaduruk gajih, sahingga ngahontal tujuan anu hadé pikeun ngirangan beurat.

3. Nyingkahan ngumbah jauh ku pancuran, mandi atanapi kesang damel sahenteuna pikeun hiji jam saatos aplikasi.
Dina waktos anu sasarengan nalika panggunaan produk ogé entong seueur teuing, asupan minyak teuing. Komo produk penurunan beurat badan anu saé, upami anjeun henteu merhatoskeun diét atanapi henteu ngendalikeun asupan kalori. Éta ogé bakal ngakibatkeun obesitas.

1. murni 100% Organik Lip Scrub

Teu aya nanaon tapi bahan organik kualitas luhur anu diproduksi dina suhu optimal pikeun ngalestarikeun nutrisi penting dina bahan anu masihan anjeun paling lemes, paling efektif épék bibir & pelembab pangalaman.

Tujuan Dual - Exfoliating & Moisturizing Lip Care: Endah LIP SCRUB anu luar biasa ieu ngandung Organik, gula tibatan rasa kimia. Kombinasi pinter Organik, stroberi, blueberry, coklat, partikel bonténg nyiptakeun solusi perawatan bibir anu sampurna pikeun ngébréhkeun garing, biwir kasar JEUNG ninggali pangaruh anu lemes pikeun pelembab lemes pikeun lambey lembut orok.

Bebas Kekejaman: Panyikat biwir kami henteu pernah diuji dina sato.

Rutin Kaindahan Anu Kedah Dipigunakeun: Éksfoliasi biwir anjeun kedah pikeun mastikeun biwir anjeun lemes, lemes sareng lemes. Jantenkeun lambey anjeun ngeunah sareng leres-leres dicium!

2. Pancén Épéktip - Krim Pelangsing

Pelangsing krim gaduh pangaruh anu tangtu dina ngirangan gajih, khusus pikeun anu bobo, produk ieu pangaruhna saé pisan.

Éta tiasa gaduh épék anu écés saatos langkung ti sabulan dianggo.

Pamakéan anu teras-terasan salami sababaraha bulan tiasa masihan anjeun hasil maksimal anu henteu mundur teuing upami anjeun lirén sacara lengkep.

Khususna, krim pelangsing ieu pangaruhna saé pisan kana paningkatan suku anu ngabareuhan.

Tapi pikeun jalma anu hoyong turun beurat gancang atanapi anu seueur teuing gajih, anggo sakali sakali énjing sareng sakali sonten.

Pikeun ngajaga hasil anu pangsaéna disarankeun dianggo salami 3-5 bulan / taun.


Pos waktos: Apr-15-2021