Upami kuring tiasa nyarankeun ngan ukur hiji produk perawatan kulit, kuring bakal nyarankeun Shea mentega tanpa ragu!

Rupa-rupa ngabagjakeun sagala rupa épék produk perawatan kulit anu diusahakeun pisan, leres-leres mérek kalayan bédana harga anu jauh pisan ogé henteu ngagaduhan épék anu écés béda.

Upami kuring tiasa nyarankeun ngan ukur hiji produk perawatan kulit, kuring bakal nyarankeun Shea mentega tanpa ragu!
Rupa-rupa ngabagjakeun sagala rupa épék produk perawatan kulit anu diusahakeun pisan, leres-leres mérek kalayan bédana harga anu jauh pisan ogé henteu ngagaduhan épék anu écés béda.

Awéwé mésér produk perawatan kulit, salawasna dina "cobaan", sareng kuciwa tina produk perawatan kulit, tapi henteu tiasa ngirangan karep urang pikeun nyobaan variétas énggal!

yyyy

Sugan ieu sifat awéwé!

Tapi shea butter, minyak nabati alami sareng bahan-bahanna katingalina saderhana, ngarobih cara kuring melong khasiat produk perawatan kulit.

Hayu urang tingali naon shea butter!

Shea butter mangrupikeun jenis buah pepelakan liar di Afrika salami ratusan taun. Mangrupikeun minyak nabati alami anu murni anu sasari sareng konséntrasi ku metode téknologi anyar anu khusus.

Komposisi utama na diwangun ku rupa-rupa asam lemak henteu jenuh, vitamin C, asam buah, asam éster lemes sareng keras, minyak biji rami sareng faktor saringan matahari.

Beunghar nutrisi, éta pangaruh khusus kana perawatan kulit!

Éta parantos janten trik kageulisan mangabad-abad di Afrika sareng ayeuna seueur dianggo dina produk perawatan kulit ti mérek-merek utama di panjuru dunya.

Pusat Informasi Biotéhnologi Nasional parantos nyebarkeun panilitian anu nunjukkeun yén shea butter mangrupikeun sumber penting sanyawa anti radang sareng anti tumor-promosi.

Panilitian anu sanés, diterbitkeun dina American Journal of Life Élmu, nyatakeun shea butter nambihan produksi kolagén sareng nunjukkeun sipat anti sepuh.

Bahan anu henteu tiasa di sapinifi dina shea butter, 1-10 kali minyak nabati biasa, tiasa gancang ngawangun pilem pelindung dina permukaan kulit, pelembab, pangaruh panyalindungan tabir surya penting pisan.

Kusabab tékstur na anu hampang, shea butter cocog pikeun kulit sénsitip, kalebet sagala jinis kulit orok sareng murangkalih, hampang sareng henteu ngairitasi. Pikeun dipaké sawawa, éta tiasa ngajaga élastisitas alami kulit.

Langsung di beulah kalér bakal sapatemon hawa garing, kulit wajah bakal mesék fénoména. Dina hal ieu, shea butter mangrupikeun pilihan anu langkung saé.

Fungsi

1. fungsi perbaikan: ngaleungitkeun tapak tatu, ngadu, henteu rata, jarawat, sareng sajabana

Shea butter ngagaduhan fungsi pikeun nguatkeun régenerasi jaringan kulit!

Éta mujarab pikeun tatu kulit sareng tapak tatu anu disababkeun ku jarawat, operasi, kaduruk, cacar air, tatu sareng sayatan.

Éta ogé ngaleyurkeun komédo, ngaleutikan pori-pori, ngaleungitkeun bintik-bintik beureum, sareng pangaruh khusus kana kulit henteu rata.

Regenerasi sél anu kuat sareng sipat penyembuhan luka tina shea butter nyumbang kana tumuhna kulit anu séhat, normal sareng ngaganti jaringan parut.

Henteu ngan ukur ngawangun deui struktur kulit anu rusak, tapi ogé ningkatkeun warna kulit sareng élastisitas.

Shea butter tiasa ngalereskeun sareng ngagentos jaringan kulit anu robek, sacara efektif ngirangan ayana tanda atropik, ngaleutikan kanggo ngaleungitkeun tanda manteng, sareng masihan kulit warna anu langkung sedeng.

Lumayan pikeun nyebatkeun yén shea butter tiasa ngabéréskeun ampir sadaya masalah kulit umum!

2.Ketat kulit sareng fungsi ngaleungitkeun kerut: nyegah sepuh kulit

Shea butter ningkatkeun régenerasi kulit sareng pembaharuan ku ngarangsang kagiatan sél épérémipal, sahingga lirén sareng ngabalikeun gejala has sepuh kulit sapertos keriput, keriput di sekitar panon sareng kulit kendur!

Nalika fénoména sepuh ngaleungit, kulit wajah bakal lemes sareng mantep.

3. Fungsi pemutihan: ngirangan pigménan, titik diudar, sareng cabut bunderan panon anu poék

Mentega shea ngamajukeun kamampuan kulit tumuh sél énggal, ngirangan pigmén nalika sél énggal ngagentos sél anu lami.

Shea butter ogé tiasa ngirangan bintik-bintik kulit anu disababkeun ku kakeunaan panonpoé sareng kakandungan, ngalereskeun kulit anu sun sun, ngébréhkeun bintik hideung bintik, sareng mulangkeun kulit anu lembut sareng bodas.

4. Larapkeun sakitar panon ogé sacara épéktip tiasa ngaleungitkeun bunderan poék.

Fungsi pelembab gizi: ngabasmi kulit garing deui

Kulit anjeun ngahasilkeun 10 kali langkung minyak dina 40an sareng 50an tibatan 20-an. Ieu tiasa nyababkeun kagaringan, déhidrasi sareng keriput kusabab ngirangan produksi minyak sareng kaleungitan ingetan uap.

Shea butter mulangkeun kasaimbangan optimal antara asam lemak sareng cai sareng mulangkeun kalembaban kana kulit garing.

Alus pisan pikeun ngajaga kelembaban kulit, ngaktifkeun jaringan, gampang nembus lapisan dermal, pelembab sareng ngalancarkeun kulit.

5. Jaga rambut anjeun

Éta mulangkeun hérang sareng kelenturan alami kana rambut, sacara efektif ningkatkeun tékstur sareng penampilan rambut anu rusak ku tincture, pewarnaan, blow-drying, paparan panonpoé anu kaleuleuwihi sareng zat lingkungan anu ngarugikeun sanés.

Naha jalma anu kulitna berminyak nganggo shea butter?

Yakin yén masalah ieu matak ngabingungkeun jalma tina seueur kulit berminyak, ningali pangaruh gaib tina sagala jinis minyak anu ngajaga kulit, tapi hariwang kumaha ogé "teuing berminyak" ngaleutikan deui.

Ieu mangrupikeun salah paham perawatan kulit umum!

Sabenernna, anu disebut kulit berminyak méré minyak sering kusabab kulit kakurangan kabutuhan "gajih" disababkeun!

Minyak mangrupikeun bagian penting dina kulit, upami kulit kakurangan minyak, kagaringan, keriput sareng sababaraha masalah bakal kajantenan.

Jalma tina sababaraha kulit berminyak badé minyak sareng kulit beresih anu kaleuleuwihi, nyababkeun kajadian minyak langkung seueur deui, ieu sababna kusabab gajih henteu cekap sareng kulit tiasa nyéépkeun nyalira.

Upami jalma anu kulitna berminyak ngagunakeun produk perawatan kulit anu berminyak pikeun pelengkap minyak anu diperyogikeun ku kulit, aranjeunna tiasa ngendalikeun fenomena sékrési minyak kulit anu kaleuleuwihi.

Janten, jalma anu kulitna berminyak tiasa nganggo shea butter.

Nanging, dibandingkeun sareng kulit nétral sareng garing, disarankeun unggal panggunaan henteu kedah ngaleuwihan ukuran sisikian kedelé, atanapi dicampur sareng produk perawatan kulit anu sanés pikeun nganggo pangaruhna ogé saé pisan.

Téhnik Nganggo Shea Mentega

Tungtungna, kuring nyimpulkeun tips anu anjeun moal terang ngeunaan ngagunakeun shea butter pikeun ngadua pangaruhna!

1. Pastikeun teundeun lontar sareng gosok kana panas: saatos diberesihan, mimitina daub toner, teras teundeun minyak kedelé shea ukuran kedelé dina lontar, gosok kana panas, teras masangkeun raray!

Émut henteu dilarapkeun langsung kana raray, sabab gampang dilarapkeun jumlah lokal anu henteu rata disababkeun ku teuing sareng fenomena jarawat burst.

Gosokkeun panas dina dampal panangan anjeun sareng oleskeun kana saderek, anu sacara efektif tiasa nyingkahan kaayaan ieu.

2. Pastikeun pikeun nganggo pijatan: Seueur jalma panginten ngusap mentega shea kana rarayna sareng pikir sadayana bakal saé.

Sabenerna, jenis minyak naon waé anu ngalindungan kulit kedah ngabarengan pijet maka tiasa ngahasilkeun hasil anu saé.

Pijet salami 1-2 menit unggal waktos.

Pijat tiasa ngamajukeun sirkulasi getih kulit, sacara efektif nguatkeun pangaruh nyerep mentega shea!

3. Larapkeun ku anduk panas pikeun dua kali pangaruhna!

Saatos diterapkeun shea butter sareng pijet dina ramo nganggo anduk panas salami 1-2 menit, éta bakal ngabantosan muka liang sareng ningkatkeun nyerep!

Saatos éta, oléskeun kompres tiis kana anduk ku cai tiis pikeun ngabantuan nutup pori-pori!

Anjeun bakal reuwas pisan mendakan yén kulit anjeun beureum sareng lemes!

Siga kaluar ti salon kecantikan!

Upami anjeun henteu percanten ka abdi, cobian waé!

4. Nyebarkeun minyak atsiri sanés kanggo dianggo sasarengan: Shea butter mangrupikeun minyak dasar. Anjeun tiasa nyebarkeun minyak esensial sanés sasarengan numutkeun wanda anjeun, sareng pangaruhna ogé saé pisan.

Salaku conto, tambahkeun sababaraha tetes minyak atsiri acuk kana shea butter, anu tiasa langkung épéktip ngalawan sepuh sareng kulit buleud.

Tambahkeun minyak lavender atanapi minyak penting tangkal téh pikeun merangan jarawat.

5. Anggo sateuacan ngalakukeun topéng: seueur jalma nerapkeun topéng langsung saatos diberesihan. Nyatana, cara anu leres nyaéta nerapkeun toner heula saatos diberesihan, teras diterapkeun hakékatna, sareng akhirna larapkeun topéng!

Léngkah cairan ésénna tiasa digentoskeun sareng shea butter, engké naék deui panawaran topéng pameunteu, anjeun tiasa pikaresepeun terkejut, pangaruh pelembab tina masker pameunteu tiasa dua kali, kulit ngaluarkeun hiasan cai, masih tiasa pinuh ku raos kabeuleum!

Ieu hiji-hijina topéng anu henteu tiasa ngahontal épék!

Shea butter tiasa ngajantenkeun kulit anjeun!

Saatos panggunaan 1 bulan kanggo ngaraoskeun parobihan anu jelas dina kualitas kulit!

Kuring henteu ngagaduhan perasaan whitening, tapi pikeun ngalereskeun masalah kulit wajah, pangaruhna penting: tanda jarawat, bintik-bintik, laun bakal luntur ku panggunaan waktos!

Rarasaan pangageungna dina prosés pamakean nyaéta: kulit bakal janten lemes, lemes sareng ngagurilap.

Disarankeun pikeun sadaya awéwé anu milari kageulisan, henteu masalah kumaha umur atanapi kaayaan kulit anjeun, shea butter mangrupikeun pendamping perawatan kulit anu sampurna.

Produk alpuket

Rangkaian awak mentega shea:

1. Krim tangan mentega shea, 75g

7 dinten panghalang kulit anu saé

8 jam beueus, nyerep gancang

Serangan éksternal, masalah otot résiko: iklim garing sareng tiis, mesék garing, beberesih kaleuleusan, kabeureumna sénsitip, paparan panonpoé kontinyu, garis sepuh sepuh.

Kumaha nerapkeun produk pelembab henteu épéktip! Kusabab, halangan kulit anjeun parantos dikompromikeun!

Kulit anu rusak tiasa nyababkeun ngalir cai anu gancang, karusakan éksternal langkung jero.

Sareng kulit anu ngagaduhan panyalindungan panghalang tiasa nyegah kaleungitan beueus, nolak diluar panyawat.

Ngabantosan anjeun ngajaga halangan kulit salami 7 dinten.

Beunghar ku bahan-bahan anu teu tiasa disétakeun, tiasa ngeusian interstitium sél, nyéhatkeun pisan sareng ngalereskeun, ngajaga élastisitas kulit.

Éta pinuh ku vitamin E, anu mangrupakeun antioksidan anu kuat.

2. Losion Awak Awak Mantega, 30g / 50g / 100g

Cocog pikeun kulit normal + kulit garing

Pelembab, ngandung gisi sareng henteu leueur pikeun 48 jam

3. Krim tabir surya mentega, 30g / 50g

Lumaku pikeun produk tabir surya sareng produk perbaikan saatos panonpoé

4. Shampoo mentega shea sareng kondisioner rambut, 30g / 50g / 100g / 200g / 250g

Sampo nutrisi sareng kondisioner pikeun rambut garing, produk perawatan rambut pasca-pencelupan

5. Krim raray mentega shea, 30g / 50g
Cocog sareng produk anti sepuh, krim wengi, kulit sénsitip sareng produk perawatan kulit garing, produk usum salju

Cocog pikeun keuneung lemes sareng kulit suku.
6. Masker lip butter butter, 30g / 50g

Cocog pikeun nutrisi biwir sareng mosterisasi.

7. krim mentega orok mentega, 30g / 50g

Cocog pikeun nutrisi biwir sareng mosterisasi.

8. Pondok cair saré mentega, 30g / 50g

Ngurangan penampilan garis-garis halus sareng ngarobih raray anjeun janten kanvas anu sampurna sareng mulus sahingga makeup teras-terasan salami awét anu awét.

9. Gosok lambey butter butter, 30g / 50g

Gosok lambey kanggo pengelupasan hipu sareng ngandung gisi

10. Gosok sampéan mentega kaki, 30g / 50g

Gosok kaki kanggo pengelupasan hipu sareng ngandung gisi

11. Krim suku mentega kaki, 30g / 50g


Pos waktos: Apr-16-2021