Tianjin Wangtong Industri Sareng Perdagangan Co., Ltd.

Tianjin Wangtong Industri Sareng Perdagangan Co, Ltd. Pabrik Kosmétik Lifen parantos didamel dina taun 1998, gaduh pangalaman langkung ti 20 taun dina ngahasilkeun kosmétik, urang ngalakukeun produk OEM / ODM sareng gaduh SIMU merek urang sorangan di daérah perawatan kulit.

Dina raraga ngabéréskeun seueur pisan pangecér alit anu hoyong ngahémat biaya sareng ngagaduhan produk anu saé sareng paket anu saé dina waktos anu sami, MOQ anu lemah pisan dipénta pikeun unggal jenis produk nganggo labél swasta. Biasana ngan ukur saratus PCS. Kami parantos ngabantosan seueur pisan pangecér alit tina alit dugi ka ageung. Henteu janten masalah anjeun padagang ageung atanapi pangecér alit, kami nyayogikeun produk kualitas anu saé pisan pikeun anjeun.

Kami parantos nyiptakeun garis produk murni sareng alami. Kami yakin kaéndahan sareng kaarifan alam tiasa nyayogikeun produk anu ngajantenkeun anjeun katingali sareng raos éndah - ieu hartosna kami nolak nganggo aditif toksik sareng alkohol anu ngeringkeun kulit pikeun ngajantenkeun kauntungan kami langkung luhur kalayan biaya kulit anu éndah.

Sabalikna, urang narik nutrisi anu séhat sareng kageulisan anu ningkat tina pepelakan anu organik sareng didamel liar. Teras we nambihan ekstrak ieu kana lidah buaya, shea butter, sareng minyak anu pelembab pisan pikeun nyiptakeun produk perawatan kulit alami anu luhur.

Anjeun tiasa yakin yén unggal bahan anu kami anggo sacara responsif sourced sareng dipilih sacara bijaksana pikeun manpaatna pikeun kulit. Campuran kompléks ieu leres ngandung gisi, hidrasi, beberesih sareng nyegerkeun kulitna. Salah sahiji rusiah pikeun ngajantenkeun produk urang janten épéktip nyaéta prosés steeping-low-low month urang. Ieu nyiptakeun ekstrak hérbal anu ngandung jumlah vitamin sareng nutrisi anu paling luhur, ngajantenkeun produk urang aktip pisan. Proses alami ieu ogé ngajantenkeun produk urang aman pikeun dianggo sadayana, ti murangkalih dugi ka ibu hamil.

Beuki lila anjeun ngarawat kulit anjeun ku garis urang, éta bakal sehat sareng langkung sinaran. Pelanggan kami parantos ningali pamutahiran dramatis sareng peremajaan kulitna kusabab formula anu nyéhatkeun, nyeimbangkan kulit. Kami nganggap rumus urang langkung ti ngan ukur perawatan kulit. Aranjeunna nyandak aroma euyeub sareng tékstur anu nyayogikeun pangalaman anu mewah.


Pos waktos: Apr-14-2021