Pulpén Plasma

  • Plasma skin freckle pen

    Pulpén kulit jerawat

    Ngagunakeun téknologi fisika plasma debit mikro, rohangan dina sababaraha detik gas sakedap (karbon) bintik-bintik goréng kulit bakal ngaleungit sacara permanen, teu perdarahan, henteu welasan ubar keur ngabius, desinféksi otomatis, ulah ngaruksak jaringan dermal, operasi invasif minimal, ayeuna tiasa pamakean sareng salon kecantikan atanapi rumah sakit co2 mesin kosmetik laser pikeun ngaleungitkeun bintik-bintik anu goréng dina permukaan kulit, tapi tibatan mesin kageulisan laser karbon dioksida