Produk

  • Lipstick

    Lipstik

    Lipstik mangrupikeun kosmétik anu biasa dianggo pikeun awéwé dina kahirupan sadidinten. Naha anjeun terang kumaha nerapkeun lipstik? Ieu sababaraha cara nerapkeun lipstik. cara 1. Kumaha cét lipstik ku sikat biwir: Larapkeun lapisan lipstik sateuacan dilarapkeun supaya biwir anjeun tetep teu dikupas. Upami budak awéwé anu biwir poék tiasa nerapkeun lapisan krim yayasan heula, oléskeun rata dina biwir pikeun nutupan panyumput ku ramo, sareng upami budak awéwé kalayan biwir hampang tiasa dilakukeun tanpa pondasi. Gambar pensil biwir dina bentukna ...
  • Mascara

    Mascara

    Hoyong maksakeun nyalira tina akar soca, saatos klip bulu soca angger dina posisi akar soca, ngeluk lalaunan ka luhur deui, bagi 3 klip bagian anu biasana dicandak, sareng janten langkung caket kana buntut soca, nganggo diri langkung terang, henteu wajar. sanésna.
  • Eye shadow

    Kalangkang panon

    Bayangan panon mangrupikeun léngkah penting dina makeup biasa urang. Aya seueur warna kalangkang panon, sareng cara ngalukis kalangkang panon ogé rupa-rupa pisan. Kalangkang panon hésé pikeun pemula pikeun ngamimitian.
  • Liquid foundation

    Yayasan cair

    Langkung saé nyemprot makeup atanapi toner nganggo spons spons heula, kusabab bubuk garing puff bakal lungsur slag, sareng bakal ngabalikkeun kalembaban dina dasarna ngarah kana makeup handapna teuing garing;
  • UV gel lamp

    Lampu gél UV

    Sensor infra red calakan: hurung ngan ukur nalika anjeun meryogikeunna, ngabebaskeun leungeun anjeun, muka sareng nutup ku mantengkeun aranjeunna
  • Nail art tool set

    Alat pakakas seni kuku

    Kuku sareng épék epidermis, kalayan kandel sabeulah melengkung, tiasa motong épidermis sareng kulit paéh tina panangan, sareng tiasa gampang motong sareng ngabersihan bagian anu henteu gampang dipotong, sapertos alur kuku.
  • Nail decorator

    Dékorator kuku

    Kustomisasi warna, percetakan LOGO, manufaktur kapang, pilihan bahan, desain gratis
  • Glue polish nail gel

    Lem gél kuku semir

    GEL POLISH 5 Léngkah Pikeun Ngahias Ramo Anjeun sareng Asih lem minyak Kuku Anjeun pikeun nyingkahan masalah-masalah ieu: mesék, henteu gampang garing, daya tahan goréng, warna henteu leres Bahan 01. tiasa dilepas BATAS COAT Persisten henteu lepas landih Gampang pikeun leupas Dipaké sateuacan lem warna, nyegah kuku tina konéng, mesék sareng warping, sacara épéktip ningkatkeun teges sareng waktos anu awét. Pastikeun pikeun ngagosok kuku anjeun dugi ka teu aya titik anu ngeunteung. Beungeut saatos lampu caket sareng ...
  • Short curly hair wig

    Rambut palsu kariting pondok

    Rambut palsu saatos nyeuseuh, kedah nyingkahan sinar panonpoé langsung, dina hawa anu berventilasi ka 7 kana garing, nyemprotkeun cairan perawat khusus perawat, nganggo deui sisir waja kalayan lembut sisir.
  • Short wig for men

    Rambut palsu pondok pikeun lalaki

    Topi bersih didamel tina karajinan tangan sareng crocheted, ringan, ipis sareng napas.
  • Short hair wig

    Rambut palsu rambut pondok

    Buuk kelas tinggi asalna ti tempat lintang handap, rambut jalma anu béda diolah sareng mesin di sapanjang sirah sareng janten, kanyataan ékonomi sangsara, warna luntur pangluhurna ngahontal 6 derajat.
  • Puppy love hair wig

    Anak anjing cinta rambut palsu

    Fungsi nyerep peluh, cap bersih ngagaduhan fungsi nyerep cai hidrofilik, napas sareng tiis, sareng ogé ngagaduhan fungsi anu ramah kulit.
123 Teras> >> Halaman 1/3