Pakakas perawatan kulit

  • Face Roller Massager-02

    Face Roller Massager-02

    Kristal pink biasana ngembangkeun cakra jantung, nguatkeun kaséhatan fungsi jantung sareng paru-paru. Tiasa bersantai tegangan, ngagentoskeun kaayaan anu gampang ambek, ngabantosan lebet jero haté, pamanggihan diri sareng ningkatkeun pamahaman. Crystal Pink, ku cahaya pink na anu hampang sareng pikaresepeun, tiasa ngabantosan ningkatkeun hubungan pribadi sareng ningkatkeun hubungan pribadi sareng bisnis.
  • Plasma skin freckle pen

    Pulpén kulit jerawat

    Ngagunakeun téknologi fisika plasma debit mikro, rohangan dina sababaraha detik gas sakedap (karbon) bintik-bintik goréng kulit bakal ngaleungit sacara permanen, teu perdarahan, henteu welasan ubar keur ngabius, desinféksi otomatis, ulah ngaruksak jaringan dermal, operasi invasif minimal, ayeuna tiasa pamakean sareng salon kecantikan atanapi rumah sakit co2 mesin kosmetik laser pikeun ngaleungitkeun bintik-bintik anu goréng dina permukaan kulit, tapi tibatan mesin kageulisan laser karbon dioksida
  • Face Roller Massager

    Pijet Roller Raray

    Salah sahiji tina opat giok paling kawéntar dina sajarah Cina. Jade sorangan ngandung sakumpulan unsur mikro sareng awak anu nguntungkeun, awak manusa nyumputkeun kesang sareng minyak, sareng dina prosés ngagunakeun roller giok, éta kontak sareng kulit awak manusa pikeun waktos anu lami. Minyak sareng kesang nembus kana batu giok, sareng unsur tilas anu aya dina batu giok ogé nyerep ku kulit. Ieu jalma jaga giok sareng giok ngajaga jalma.