Perawatan kulit

  • Aloe vera face toner

    Lidah buaya rai toner

    Lidah buaya ngandung polisakarida sareng rupa-rupa vitamin pikeun nutrisi anu hadé dina kulit manusa, nyéhatkeun bagian silang daun lidah buaya, pangaruh pemutihan.
  • Facial mask

    Topéng raray

    Masalah kulit anu disababkeun ku dehidrasi henteu saderhana kagaringan. Ampir unggal masalah kulit aya hubunganana sareng hidrasi sareng ingetan.
  • Face cleanser

    Beberesih rai

    Sakumaha urang terang, beberesih wajah asam amino mangrupikeun pembersih wajah anu umum, ngandung rupa-rupa bahan perawatan kulit, sacara efektif tiasa ngabersihkeun kulit wajah, ningkatkeun kaayaan kulit, ditampi pisan ku jalma.
  • Lip scrub

    Gosok lambey

    Naon kalungguhan lip scrub? Dina usum gugur, cuacana garing, sareng ogé henteu tiasa nyayogikeun kalembaban dina waktuna, biwir ogé gampang katingali garing, atanapi fenomena mesék, sareng nyucikeun kulit, henteu narik ku panangan, tapi anjeun tiasa nganggo produk pangénggalna, ngagosok biwir. Éta sacara épéktip tiasa ngaleungitkeun cutin kementerian labial.
  • Slimming cream

    Krim pelangsing

    Ngasuh produk krim pelangsing pikeun panggunaan éksternal hungkul, oléskeun kana kulit pikeun ngirangan hypodermic sareng adipose, ngajantenkeun awak kuat sareng ganteng kelas khusus kosmétik kulit, kalebet sagala jinis lemak anu ngaduruk, ngajaga kulit "bahanna. Dianggo nyalira, tiasa ngaduruk gajih, ngaleungitkeun kulit jeruk, ngencatkeun kulit leupas, upami dibarengan ku latihan, pangaruh anu langkung sampurna pikeun némbongan deui kurva anu lembut sareng anggun!
  • Nicotinamide essence

    Intipati Nicotinamide

    Struktur molekul Niacinamide leutik pisan, usap kana raray tiasa gancang nyerep sareng dimangpaatkeun, anu ngandung komponén niasin, niasin tiasa ngamajukeun prosés héd sél melanin raray, ngagancangkeun sintésis kolagén wajah, sacara alami tiasa ngencarkeun kulit, ngabodasan sareng cerah.
  • Hand cream

    Krim panangan

    Ngandung mentega shea 2%, faktor pelembab pepelakan alami, pikeun nyayogikeun gizi anu cekap pikeun kulit.
  • Foot scrub cream

    Krim gosok sampéan

    Minyak shea butter: nyegah kagaringan sareng rengat, gampang nyerep sareng malikkeun, ngajaga kulit beueus sareng elastis, sareng kalembab pisan.
  • Lip mask

    Topéng biwir

    Topeng biwir mangrupikeun "topéng", kaseueuran masker biwir kanggo bahan saderhana sareng lapisan beueus tina bahan fungsina, pelembab pelembab mangrupikeun tujuan ngagunakeun masker biwir, ngaleungitkeun cutin yuswa, nyayogikeun nutrisi kanggo biwir sareng luster, pigmentasi lambey luntur.
  • Anti-aging eye cream

    Krim panon anti sepuh

    Fungsi utama krim panon polipeptida nyaéta pikeun ngalengkepan gizi pikeun kulit panon, ngajantenkeun kulit gumpal sareng tegep, ngirangan tampilan garis-garis halus sareng keriput di sakitar panon, ngajaga kulit ngora ...
  • Tone up cream

    Nada nepi krim

    Bubuk bodas, henteu ngaraheutkeun kulit, langkung seueur dianggo dina noél cahaya, kosmétik, tiasa dianggo salaku tabir surya fisik ...
  • Collagen Essence

    Hakekat Kolagén

    Hexapeptide mangrupikeun salah sahiji faktor mikrobiologis, anu aya dimana-mana dina sadaya bagian awak, sareng mangrupikeun zat aktif anu penting dina awak éta sorangan.
12 Teras> >> Halaman 1/2