Krim pelangsing

Pedaran pondok:

Ngasuh produk krim pelangsing pikeun panggunaan éksternal hungkul, oléskeun kana kulit pikeun ngirangan hypodermic sareng adipose, ngajantenkeun awak kuat sareng ganteng kelas khusus kosmétik kulit, kalebet sagala jinis lemak anu ngaduruk, ngajaga kulit "bahanna. Dianggo nyalira, tiasa ngaduruk gajih, ngaleungitkeun kulit jeruk, ngencatkeun kulit leupas, upami dibarengan ku latihan, pangaruh anu langkung sampurna pikeun némbongan deui kurva anu lembut sareng anggun!


Detil Produk

Tanda Produk

Prinsip pelangsingan krim kalolobaanana dumasarkeun kana kalem, komponén solokan, kafein, capsaicin pikeun ngamajukeun pembubaran gajih, ngagancangkeun sirkulasi internal metabolisme kaluar.
Kacuali anjeun keukeuh nganggo sareng masagi, kagancangan pangaruhna tiasa dibayangkeun janten lambat pisan, deui, kedah ngagabungkeun téknik gerakan sareng pijet.
Pangaruh jangka pondok tina metoda panggancangna nyaéta, oleskeun kana krim awak kana urut nyerep saatos gerak.
Éta ogé tiasa dibungkus dina bungkus plastik kanggo ngamajukeun kesang sareng nguatkeun panurunan beurat lokal.
Ngasuh produk krim pelangsing pikeun panggunaan éksternal hungkul, oléskeun kana kulit pikeun ngirangan hypodermic sareng adipose, ngajantenkeun awak kuat sareng ganteng kelas khusus kosmétik kulit, kalebet sagala jinis lemak anu ngaduruk, ngajaga kulit "bahan na. Dipaké nyalira, tiasa ngaduruk gajih, ngaleungitkeun kulit jeruk, ngencatkeun kulit leupas, upami dibarengan ku latihan, pangaruh langkung sampurna pikeun némbongan deui kurva lembut sareng anggun!

Kaseueuran panggunaan éksternal produk pelangsingan nyaéta panggunaan hérbal alami dina ékstraksi bahan aktip sacara épéktip, faktor aktip ieu tiasa dilarapkeun pikeun ngumpulkeun jaringan kaleuleusan gajih, ngamajukeun microcirculation kulit sareng ngirangan akumulasi gajih, pikeun ngahontal tujuan awak ipis.
Téhnik polifenol - GTP Beunghar, didamel ngagaduhan peran anu kuat dina ngaleungitkeun radikal bébas anu ngabahayakeun, nyegah oksidasi dini.

Bahan:

Cai, Parafin Cair, Étil Hexyl Palmitate, Cetearyl Alkohol, Polydimethylsiloxane, Gliserin, Propanediol, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alkohol Poli-25, Cetearyl Alkohol Poliét-6, Chamomilla Recutita Kembang Ékstrak, Allantoin, Carbomerate, SodiumTA SodiumTA
Disodium, butil hidroksil toluena, métil hidroksibenzoat, propil hidroksibenzoat, vanilin butil éter, ganda (hidroksiametil) imidazolidil uréa, natrium hidroksida.
Nalika ngagunakeun krim pelangsing, bagéan anu sanés peryogi téknik pijet anu béda. Sacara prinsipna, biasana tina posisi anu jauh tina haté dugi ka posisi caket urutan urut, ti handapeun ka luhur, ti arah jero sareng luar urut.
Larapkeun krim pelangsiran sacara merata kana beuteung, teras pijokeun sakedik jarum jam dugi ka produk diserep sadayana.
Korma tina dua panangan ogé tiasa dianggo nalika ngurut kulit beuteung, supados ngagancangkeun sirkulasi getih, ngabantosan kulit pikeun nyerep bahan anu épéktip.
Pikeun dipaké dina suku, tempatkeun suku anjeun luhur sareng oléskeun krim pelangsing kana pingping anjeun.
Simpen jempol kadua leungeun dina pingping, tekenan kana jempol, sareng kencengkeun ramo anu sanés teras sapuan kana jempol.
Ngulang tina pingping anjeun dugi ka tuur.

Gunakeun perasaan:

Sacara umum, pelangsing krim anu dianggo saatos sababaraha menit kanggo ngamimitian damel, tiasa lami sababaraha jam. Sababaraha mérek kusabab béda bahan sareng krim pelangsingan efficacy, nyaéta tanpa aya rasa awak. Bagian tina panggunaan krim pelangsing pikeun muriang lokal, khasiat diprioritaskeun ku pembakaran gajih lokal, prinsip pemanasan capsicum atanapi kafein, anu baheula langkung pikaresepeun sareng alergi, anu terakhir langkung lembut sareng épéktip. Ogé fungsina és tiis, nyaéta perasaan jenis peran sapertos anu paling dipentingkeun pikeun ngencatkeun kulit, kulit ngagaduhan cangkéng anu pageuh sareng mantep. Upami nganggo teu ngarareunah atanapi iritasi lokal, kedah langsung ngeureunkeunana.

Waktos anu paling saé dianggo

1. Bangun énjing, éta saat, fungsi awak manusa nyaéta metabolisme anu paling pikaresepeun langkung gancang. Dihareupeun anu mimiti tandus mandi panas, teras daub dina awak dina bentuk krim pijet, tiasa ngantep efek pelangsingan kéngingkeun dua kali hasilna ku satengah usaha.
2. Saatos balik ka bumi wengi, upami ngamangpaatkeun awak saatos mandi masih panas pisan nalika ngalakukeun pijatan badan, peryogi bagian awak ipis sapertos panangan luhur, pinggang sareng beuteung, pinggul, pingping, sareng konci anu sanés tempat urut, tiasa ngagancangkeun metabolisme sirkulasi getih, teras daub krim pelangsing, tiasa ngajantenkeun pangaruh awak ipis langkung jelas, sareng henteu gampang rebound.
3. Laksanakeun metabolisme awak, jantenkeun kulit awak gendut dina kleub parantos ngaleutikan, janten dina lapisan krim pelangsing sateuacan latihan, tiasa awak gancang, nyerep tuntas bahan aktif dina krim pelangsing, épék awak ipis dikembangkeun pikeun kéngingkeun incisively tur jelas.

Perkara peryogi perhatosan:

1. Sateuacan nganggo krim pelangsing mangrupakeun ide anu saé pikeun ngagunakeun scrub body ourzi hampang) miceun kaleuwihan cutin sareng kulit paéh, ngajamin produk komponén anu firming pikeun ngahontal pangaruh anu pangsaéna. Tapi ati-ati henteu nganggo di daérah anu lemes sapertos produk ngagiling dada, upami aya peradangan atanapi tapak tatu dina kulit, ogé mangga hindarkeun nganggo, sareng seuseueurna dianggo dua kali saminggu.
2. Usum panas sering kedah miceun rambut awak, sateuacan sareng saatos nganggo panyabutan rambut) atanapi agul, henteu cocog pikeun panggunaan produk pelangsing, upami gampang nyababkeun alérgi, bagian anu rentan tina cilaka Anu sampel henteu cocog.

d8db30df8210e9f4608ba8b866777a0 faceu_-413_20210402141757088 faceu_-413_20210402141904264 faceu_-413_20210402142002265 faceu_-413_20210402142719671 faceu_-413_20210402142725327


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk