Krim pelangsing

  • Slimming cream

    Krim pelangsing

    Ngasuh produk krim pelangsing pikeun panggunaan éksternal hungkul, oléskeun kana kulit pikeun ngirangan hypodermic sareng adipose, ngajantenkeun awak kuat sareng ganteng kelas khusus kosmétik kulit, kalebet sagala jinis lemak anu ngaduruk, ngajaga kulit "bahanna. Dianggo nyalira, tiasa ngaduruk gajih, ngaleungitkeun kulit jeruk, ngencatkeun kulit leupas, upami dibarengan ku latihan, pangaruh anu langkung sampurna pikeun némbongan deui kurva anu lembut sareng anggun!